бул. Черни връх 51 Д
София,
България
23.3173332
42.6582878
UserLikes
Име: ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ
Адрес: София, бул. Черни връх 51 Д
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.zoibg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Осигурителна дейност
Дейност:

Доброволно здравно осигуряване

Ключови думи: здравноосигурителен институт, доброволно здравно осигуряване, доброволно осигуряване, здравно осигуряване
  • catalog.bg
  • ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ

Сподели във Facebook




За нас

Здравноосигурителен институт АД е бързо развиваща се компания за доброволно здравно осигуряване в България.


Акционерният капитал на дружеството е 2 000 000 лева, гарантиращ изпълнението на поетите задължения към контрагентите и свободата им при избора на здравни услуги.


Основен акционер в дружеството е ЗПК Лев Инс АД. Основният акционер разполага с изградена структура от 110 представителства на територията на цялата страна. Друг акционер в дружеството е БЧК.


Мениджърският екип е с дългогодишен опит в доброволното здравно осигуряване - лекари, мениджъри в здравеопазването, икономисти и маркетолози.


Въз основа на дългогодишния си опит, екипът на Здравноосигурителен институт АД е готов да разработи специални здравни програми, които съответстват максимално на Вашите потребности.


Здравноосигурителен институт АД партнира с над 300 лечебни заведения на територията на Р България. В изградената мрежа от лечебни заведения са включени университетски и национални центрове, многопрофилни и специализирани болници, диагностично - консултативни центрове, центрове за рехабилитация и долекуване.


Здравноосигурителен институт АД Ви предлага цялостно здравно решение, разширени по обем здравни услуги за индивидуално и групово доброволно здравно осигуряване на лица от 0-65 години.


ЗОИ АД Ви предоставя възможност да ползвате здравни услуги и стоки, които са и извън обхвата на задължителното здравно осигуряване - чрез абонаментно обслужване или чрез възстановяване на разходи.


Пакетите от медицински услуги са разработени да отговорят максимално на потребностите на нашите осигурени. Ние Ви гарантираме ползването на цялостно и своевременно медицинско обслужване.

 
Открийте ни в Google+