ЦКБ СИЛА

ЦКБ СИЛА

ул. Стефан Караджа 2, ет.6
София,
България
23.3235817
42.6936059
UserLikes
Име: ЦКБ СИЛА
Адрес: София, ул. Стефан Караджа 2, ет.6
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.ccb-sila.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Осигурителна дейност
Дейност:

Допълнителното пенсионно осигуряване

Ключови думи: осигуряване, пенсионно осигуряване, пенсионни фондове, пенсии, допълнително пенсионно осигуряване

ЦКБ СИЛА

За нас

 


Предмет на дейност на ЦКБ СИЛА е допълнителното пенсионно осигуряване, регламентирано с Кодекса за социално осигуряване. Дружеството е учредило и регистрирало три пенсионни фонда: 
- доброволен 
- универсален 
- професионален 

При доброволното пенсионно осигуряване средствата на осигурените лица са гарантирани от държавата, банката депозитар и големия уставен капитал на Дружеството. Чрез данъчната законова уредба държавата дава редица преференции и облекчения за фирмите и физическите лица, които правят вноски за допълнително доброволно пенсионно осигуряване. 

При допълнителното пенсионно осигуряване в Универсален пенсионен фонд придобивате право на пожизнена пенсия за старост, средствата по индивидуалната партида подлежат на онаследяване в случай на смърт на осигуреното лице, интересите Ви се защитават от представители на синдикални организации и работодатели, организирани в Попечителски съвет към ЦКБ – СИЛА. 

Допълнителното пенсионно осигуряване в професионален пенсионен фонд Ви осигурява втора пенсия за периода на ранно пенсиониране и по-добър стандарт.

 





 

Открийте ни в Google+